Monday, July 9, 2012

Baca maklumat mengenai Pisang & Jantung Pisang
Anda suka makan ulam jantung pisang ? Liza pun suka tapi taklah `addict' sangat, kalau ada masa makan tengahari tu ` macam orang mengantuk disorongkan bantal', memang best.

Selalu bahkan mungkin selalunya bila kita rebus jantung pisang ianya akan menjadi hitam 
betul tak?. Hari ini Liza akan kongsikan bagaimana hendak merebus jantung pisang yang tidak hitam?. 

Caranya mudah sahaja semasa rebus jantung pisang masukkan sekali pucuk ubi, dan rebus seperti biasa. Insallah jantung pisang anda tidak hitam lagi.

Nota : jangan duk berangan makan pucuk ubi boleh cuci jantung anda pulak he he he..

Ada masa ? jom jengah 











0 comments:

Google+ Followers

Popular Posts

Penafian ( Disclaimer )

Laporan percuma yang pasti mengubah hidup anda dan bakal membebaskan anda dari terus menjadi 'HAMBA DUIT'!.
Jemput DOWNLOAD PERCUMA